PERSONAL STYLING

Diana_01

Kleuradvies

Er zijn op z’n minst 4.200 kleuren in de mode industrie, maar welke kleur past nu het beste bij u? Moet u elk seizoen opnieuw de mode trends volgen? Dit is uiteraard vermoeiend, duur en vaak ook gewoon onbegonnen werk. Moet u steeds voor de opvallendste kleur in de winkel gaan? De eerste indruk die mensen van jou krijgen is belangrijk, maar u wil natuurlijk dat mensen u herinneren en niet alleen uw outfit. Hoeveel teleurstellingen hebt u al niet ervaren elke keer dat u een nieuwe kleur probeert, na jaren enkel zwart, grijs en bruintinten te hebben aangekocht?

Iedereen heeft troeven om uit te spelen, maar anderzijds ook minpuntjes die we liever camoufleren. Waarom speelt u niet met kleuren om dit te bereiken? Ik leer u de juiste kleuren te kiezen voor uw garderobe, uw haar en make-up. Ik adviseer u welke kleuren u het best draagt om de job van uw leven te krijgen of welke kleuren u het best vermijdt als u van plan bent uw toekomstige schoonmoeder te ontmoeten.

                                                                      Uitgebreid kleuradvies met:

° Bepaling van je kleurtype en subtype

° Bepalen van je top-, basis- en accentkleuren

° Kleuren combinaties en contrasten

° Haarkleur- en make-up advise

° Persoonlijkheid van uw kleurtype

De prijs van de kleuradvies (2 U) – 120 euro incl. kleurpas 

l

Diana_04Stijladvies

Laten we eerlijk zijn, als u voor de spiegel staat en bedenkt welke outfit u zal aantrekken, zullen slechts weinigen onder ons denken: “Ik zie eruit als een Griekse godin”. Of u nu klein of groot bent, slank of eerder rond, met brede of smalle heupen, u kan er betoverend uitzien zodra u weet hoe u uzelf het best ‘verpakt’.

Stijladvies leert u hoe uw figuur te aanvaarden en hoe dit optimaal te bereiken door kledij te zien als uw vriend, niet langer als uw vijand.

Ik zal samen met u uw unieke stijl trachten te ontdekken, die uw persoonlijkheid reflecteert, die u zal onderscheiden van de grijze massa en die past bij elke gelegenheid. Bij NO BLACK draait het alleen maar rond u, want zoals de legendarische Coco Chanel ooit zei: “if there’s no woman there’s no dress“.

                                                                       Uitgebreid stijladvies:

° Gelaatsvormanalyse: kapsel, make-up, brilmontuur, breedte en lengte juwelen

° Lichaamsanalyse: meting, lichaamsscan, lichaamsform, silhouetsbepaling

° Kleding advies: belijning, snit, stoffen en prints, accessoires

° Imagoadvies en stijlpersoonlijkheid

De prijs van de stijladvies (2 U) – 130 euro incl. stijlpas

l

Diana_02Garderobe check

Kleding combineren is niet altijd makkelijk. Laat NO BLACK u een geheim verklappen: een goede garderobe is geen poëzie maar is veeleer wiskunde.

Een goed gestructureerde garderobe kent een perfect evenwicht tussen jassen, jurken, topjes en broeken. De hoeveelheid kleding blijft hetzelfde, maar Diana zorgt er wel voor dat elk kledingstuk uit uw garderobe kan gecombineerd worden.

Stijlcoach Diana biedt u een leidraad bij deze mixing & matching. Dus relax! NO BLACK doet het rekenwerk voor u.

Garderobe planning – 55Euro/uur

m

Diana_05Personal Shopping

NO BLACK personal shopping start uiteraard het best met een garderobe check, om op die manier te ontdekken wat nog precies ontbreekt.

Nadat Diana een persoonlijk shopping plan heeft uitgewerkt zal ze u meenemen naar de winkels die het beste aansluiten bij uw stijl en uw budget.

NO BLACK garandeert dat als u een investering doet, dit zeker de moeite loont.

Personal shopping -60Euro/uur

m

l

Diana_07Stijlcoaching voor mannen

Denkt u dat goed gekleed zijn, er netjes en elegant uitzien u minder man maakt? Bent u van mening dat de look van een zelfzekere stijlvolle man, u ervan kan weerhouden om succesvol en aantrekkelijk te zijn? Hebt u voldoende tijd om over uw stijl na te denken?Als het antwoord op al deze vragen ‘neen’ is dan kan onze formule Stijl Mannen een oplossing voor u worden. Ik adviseer u welke outfit het beste bij u past en vormen samen met u uw imago, gaande van de vorm van uw baard tot de kleur van uw das. Ik zal uw stijl volledig afstemmen op uw persoonlijke ambitie.

Tijdens de stijlcoaching u krijgt: persoonlijke kleur-, stijl- en imago advies.

De prijs van de stijlcoaching voor mannen (2U) – 180 euro incl. stijlpas